Stucwerk

 

Stucwerk


U kunt ons inschakelen om stucwerk op de klassieke wijze voor uw nieuwbouwwoning te verzorgen. Wij maken dan de wanden en plafonds mooi strak zodat u deze naar uw zin kunt afwerken. Alle oneffenheden worden door ons verwijderd. Zo ziet de ruimte er mooi strak uit. De afwerking is bij ons in goede handen. Al doen wij dit wel altijd in overleg met u, bijvoorbeeld over de gewenste kleur.

 

De hoogste kwaliteit

Als één zaak bij ons hoog in het vaandel staat, dan is het wel het bieden van de hoogste kwaliteit. Dat komt doordat wij stuken op traditionele wijze. Dat betekent dat wij nog veel handwerk doen. Dit is nodig om het optimale resultaat te bereiken. Zo kunt u jarenlang genieten van het werk dat wij voor u geleverd hebben. Schakel ons in en u bent verzekerd van mooi gestucte muren die gemakkelijk te onderhouden zijn. Bovendien houden we het werk altijd betaalbaar.

 

Direct sausklaar

Door ons in te schakelen voor het stucwerk is te zorgen dat alle oneffenheden uit de muren verdwijnen. Dit is ideaal want daarmee zijn ze klaar om geverfd of behangen te worden. Een mooi strak geheel is nu eenmaal gemakkelijker te bewerken. Wanneer u voor ons kiest, dan kiest u voor kennis en ervaring op dit gebied. Daarmee is de muur al snel klaar voor behang of verf te maken.

 

Voor alle soorten muren

Woningen en kantoren zijn altijd aan te pakken door onze medewerkers. Dat komt vooral ook omdat alle muren te stuken zijn. Zelf gemetselde muren vol oneffenheden zijn strak te maken op deze wijze. De stukadoor kan door eerst een laag raapwerk aan te brengen is elke muur weer in de beste staat te brengen. Gaat het alleen om scheurtjes en oneffenheden? Dan is een dunne stuclaag vaak al genoeg. Dit kent u ook onder de naam pleisterwerk. Ook dit verzorgen wij voor u.

 

De hoogste kwaliteit

Wij werken alleen met ervaren stukadoors. Daardoor zijn wij in staat elke muur snel en strak op te leveren. De muren zijn direct gereed om met latex te verven. Zo kunt u snel de muur van uw dromen realiseren. Dit werkt fijner en woont comfortabeler. Wij leggen hier graag de basis voor. Dat doen wij door samen met u een plan te maken en dit strak te volgen om uw project tijdig af te kunnen maken.

 

De voordelen van stucwerk

 

  • Strak en glad resultaat
  • Stuken kan in bestaande bouw
  • Traditioneel of machinaal aan te brengen
  • Direct te schilderen of behangen naar eigen wens

 

 

Richtlijnen voor stucwerk kunt u hier vinden, wij werken altijd volgens de richtlijnen van TBA afbouw.

stuc primer min

Hechtprimer

Hechtprimer wordt gebruikt als voorstrijk op wanden en plafonds zodat er hechting is op de wand en het plafond als het gips wordt aangebracht. Zonder het toepassen van voorstrijk bestaat er grote kans dan het stucwerk loslaat en er schade ontstaat. Hechtprimer is in verschillende vormen toepasbaar en is afhankelijk van de ondergrond waar het stucwerk moet worden aangebracht. Wij werken altijd conform de voorschriften van de leverancier zodat voor iedere ondergrond de juiste hechtprimer wordt gebruikt en er geen problemen ontstaan in de afwerking.
Gaasband

Gaasband

Gaasband wordt toegepast op scheuren en naden zodat deze na de gewenste afwerking niet meer zichtbaar zijn en terugkomen (mits de ondergrond niet meer werkt). Door de werking van de ondergrond (vaak bij nieuwbouw) ontstaan er bouwscheuren in de wanden en plafonds. Indien u een verlaagd plafond heeft brengen wij het stucwerk aan op de gipsplaten en gazen wij de naden af. Het aanbrengen van gaasband is conform de voorschriften van de leverancier.
hk hoeka min

Hoekprofielen

Hoekprofielen (ook wel hoeknaalden, hoeksperen genoemd) worden toegepast op de uitwendige hoeken en op hoeken die bescherming nodig hebben. Deze afwerking wordt altijd standaard toegepast zodat u ten alle tijden een strakke afwerking heeft. Hoekprofielen zijn er van karton, plastic en aluminium. Voor zwembaden en buitenwerk gebruiken wij RVS hoekprofielen zodat er geen schade ontstaat door vocht in de ruimte waar wij het stucwerk hebben aangebracht.
Hoekprofiel BMN 250x250 1

Renovatievoorstrijk

Renovatievoorstrijk wordt toegepast als er roet of nicotine aanslag zit in de woning. Indien er geen renovatievoorstrijk wordt gebruikt kan het zijn dat de aanslag (vaak een gele kleur) door de nieuwe afwerklaag schijnt en u weer opnieuw kunt beginnen. Renovatievoorstrijk moet altijd minimaal 24 uur drogen, het kan zijn dat 1 laag niet voldoende is om het probleem op te lossen, in dat geval zullen wij u adviseren.
Spack BMN Brander 250x250 1

Spackspuiten

Spackspuiten in een afwerking die veel wordt toegepast door aannemers op plafonds omdat dit een snelle en goedkope manier van afwerken is in de seriebouw. Als voorbereiding voor het spackspuiten is het repareren van beton naden een must om het plafond netjes af te werken.
Knauf MP 75 250x250 1

Behangklaar stucwer

Behangklaar stucwerk wordt veelal toegepast door aannemers in de nieuwbouw om de woning op te leveren zodat de wanden gereed zijn om te voorzien van (glasvezel)behang. Behangklaar stucwerk is niet geschikt om te voorzien van een latex omdat de ondergrond niet glad is en vol met oneffenheden zit. Hoekprofielen zijn vaak al wel aangebracht als bescherming.
mp75 2 mm min

Sausklaar stucwerk

Sausklaar stucwerk is een vorm die veel voorkomt in de afbouw, de ondergrond wordt voorzien van een hechtprimer, scheuren en naden voorzien van gaasband en uitwendige hoeken van hoekprofielen ter bescherming van de wanden. Sausklaar stucwerk is na droging, schuren en het vullen van de kleine gaatjes klaar of te voorzien van een hoogwaardige latex. Sausklaar stucwerk betekend dus niet dat u niets meer hoeft te doen voordat u gaat schilderen.
Sierpleister

Sierpleister

Voor sierpleister is een behangklare ondergrond nodig om vervolgens de sierpleister aan te brengen. Sierpleister is er in verschillende korrelgrote en kan door middel van een sample bord worden gekozen.
WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenserviceteam is hier om uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?