Schilderwerk

Schilderwerk

Schilderwerk moet nauwkeurig gebeuren. Dat geldt voor een project aan een woonhuis net zo goed als voor een groot kantoorpand. Het is bovendien belangrijk dat het schilder- en stukwerk mooi op elkaar aansluiten. Daar schakelt u echte professionals in. Kenners die dagelijks bezig zijn met het schilderen van kozijnen en deuren. Zo laat u uw pand er mooi en strak uitzien. Butun.nl is de partner waar u mee werkt op dit gebied.

Resultaat naar wens

Door zowel de verantwoordelijkheid voor het stuc- als het schilderwerk te nemen zorgen wij dat u het gewenste eindresultaat krijgt. U weet dan zeker dat het gebeurt zoals u dat voor ogen heeft en zoals u dat met ons heeft doorgenomen. Wij werken hier ook aan totdat het resultaat ook echt is wat u ervan had verwacht. Dit is al direct een reden om ons er vanaf het begin bij te betrekken.

Kennis en ervaring


Doordat wij al meer dan 25 jaar actief zijn hebben wij ook ervaring in het schilderen. Bovendien spijkeren wij onze kennis voortdurend bij. Schakel ons in en u weet zeker dat er volgens het klassieke RAL-kleurensysteem wordt gewerkt. Dit is een codering om heel precies aan te geven wat de juiste kleur uit de kleurenwaaier is. Wij zorgen ervoor zodat u er geen zorg om heeft.

 

De hoogste kwaliteit

Kiest u ervoor om schilderwerk door ons te laten uitvoeren? Dan kiest u voor verf van de beste merken. Wij adviseren u daar ook in. Zo bieden wij verfwerk voor binnen en buiten aan en kunnen wij altijd werken met topmerken als Sikkens, Histor, Caparol of Wijzenol. Verf in de mooiste kleur die ook op termijn mooi blijft.

Wat doen wij voor u?

  • Voorbereidende werkzaamheden
  • Aanbrengen van kit
  • Aanbrengen van latex op wanden en plafonds
  • Aanbrengen van verf aan de buitenzijde
  • Reinigen van de buitenzijde om de kwaliteit van het schilderwerk te behouden

 

Altijd op maat


Wij staan ervoor dat het schilderwerk altijd op maat gebeurt. Wij geven u advies op basis van wat wij bij u aantreffen. Bovendien kunt u altijd elke vraag stellen. Door de vele verschillende situaties waarin woningen en kantoren verkeren, kan het tarief verschillen. Wij geven u een indicatie op aanvraag. Schakel ons vandaag nog in voor uw woning of andere panden. Wij zorgen dan dat het snel een mooie frisse uitstraling krijgt.

WeCreativez WhatsApp Support
Ons klantenserviceteam is hier om uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!
👋 Hallo, hoe kan ik helpen?