Reviews

Henk De Haan
Henk De Haan
2022-01-13
Geverifieerde
Goede afspraken gemaakt, snel, super netjes. Zeer tevreden!
Michael sterenberg
Michael sterenberg
2021-12-30
Geverifieerde
Wij hadden een stukadoor nodig vanwege een spoedverbouwing. Na het plaatsen van een oproep reageerde Butun zeer snel en kon met beperkte informatie ook direct een competitieve prijs geven. De afspraak was snel gepland en men kon ook op korte termijn beginnen. inmiddels is het werk uitgevoerd en zijn wij zeer tevreden over het eindresultaat. Wij hebben al direct afgesproken voor de uitvoer van een volgende opdracht. Wij bevelen de organisatie aan op basis van het resultaat en de klantvriendelijkheid van de mensen.
Jasper Bedaux
Jasper Bedaux
2021-12-26
Geverifieerde
Een goede ervaring met Halil en zijn personeel. Ze konden op de door mij gewenste dag op korte termijn stucwerk uitvoeren. Alles ging volgens afspraak, ze werkten efficient en netjes en hebben duidelijk verstand van zaken (gebruik van wapeningsgaas, primer, verschillende lagen stucwerk etc.).
Dian
Dian
2021-12-22
Geverifieerde
De heren van Butun hebben deze week prachtig strak stucwerk geleverd. Ze waren snel beschikbaar en wij zijn meer dan blij met het resultaat. Gezellige meneen om over de vloer te hebben. Snelle en duidelijke communicatie met Halil. Mocht ik meer stucwerk hebben, dan kom ik zeker terug.
Douwe Van Houten
Douwe Van Houten
2021-12-15
Geverifieerde
Zeer professioneel en komt afspraken na. Ik zou Butun zeker aan iedereen aanraden die professionele kwaliteit wilt voor een zeer betaalbare prijs. Dit zijn echte vakkennis mensen ! 5 sterren voor ons
Alvi Vlogs
Alvi Vlogs
2021-12-13
Geverifieerde
Voor onze woning in Amsterdam waren wij met spoed op zoek naar iemand die meteen kon beginnen met het stucen van alle muren om deze vervolgens wit te verven. Ik kwam terecht bij Butun en binnen 1 uur kon hij al bij mij langskomen om mijn wensen door te nemen en een passende offerte te maken. Duidelijke afspraken gemaakt en precies nagekomen zoals ingepland. Professioneel bedrijf met professionele mensen die precies weten wat zij doen en erg klantvriendelijk zijn. 5 sterren !!
H Alvi
H Alvi
2021-12-13
Geverifieerde
Wij kregen binnen een week tijd een woning aangeboden en toegewezen, echter moest hier nog overal gestuuct worden en geverfd worden. Ik riep enkele stukadoors om alles op te meten en een offerte op maat te maken. Butun kwam meteen en ging alles d.m.v. laser precies afmeten en had een scherpe prijs gemaakt. Hij was erg duidelijk over wat ik kan verwachten en kwam de afspraken precies na zoals beloofd. Dit is zo erg fijn dat alle zorgen wordt weggenomen en het werk in goede handen ligt. Ik zou Butun Stucadoor & schilders aan iedereen aanraden die op zoek zijn naar betaalbaar maar ook erg professioneel en mensen van hun woord.
Eva Weller
Eva Weller
2021-12-02
Geverifieerde
Ontzettend blij met de service van Butun! Een andere stucadoor had onze plafonds goed verpest. Via vrienden zijn we bij Butun terecht gekomen. Ze konden gauw langskomen en hebben een week later binnen drie dagen al het slechte stucwerk kunnen fixen. Wat een opluchting. Redders in nood! Ze zijn goed bereikbaar, snel, leveren strak werk, lopen alles goed na, want willen perfectie en stellen de wensen van de klant altijd voorop. Zoek je een stucadoor? Dan zou ik zeker contact opnemen met Butun.
Chiel
Chiel
2021-12-01
Geverifieerde
Nadat ze afgelopen zomer de plafonds boven hebben gestuct, nu ook de hele benedenverdieping door Butun laten stucen. Ze hebben vakwerk geleverd en kwamen netjes alle afspraken na. Kortom, zeer tevreden!