Stukadoor Amsterdam

Project Beschrijving

Stukadoor Amsterdam

Zoekt u een goede, betaalbare stukadoor in Amsterdam? Onze stukadoors werken in Amsterdam en omstreken. Hierbij kunt u denken aan omliggende steden, zoals Hilversum, Haarlem, Zaandam, Purmerend, Alkmaar, Almere, Utrecht, etc. Wij zijn gevestigd in Zaandam en werken door heel Nederland. Dus ook voor stukwerk in andere regio’s kunt u bij ons terecht. Bovendien kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke stukadoorswerkzaamheden, zoals sausklaar stukwerk, behangklaar stukwerk, sierpleister, het stuken van uw badkamer, het stuken van buitengevels, spachtelputz en meer. Ook verzorgen wij schilder- en tegelwerk.

Jarenlange ervaring

Wij zijn een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf met jarenlange ervaring. Door de vele ervaring kunnen wij alle vormen van stukwerk uitvoeren. Het bedrijf komt voort uit een echte stukadoorsfamilie en wordt momenteel gerund door de tweede generatie. Wij kunnen niet alleen het stukwerk voor woningen verzorgen, maar ook voor winkels en bedrijfspanden. Wij werken volgens traditionele methode en zorgen ervoor dat we een klus altijd direct in één keer afwerken. Wij weten namelijk dat het uitvoeren van stukadoorswerkzaamheden nogal voor overlast kunnen zorgen. Op deze manier heeft u zo weinig mogelijk last van de werkzaamheden.

Spoedservice

Ons bedrijf biedt al meer dan tien jaar een spoedservice. Deze service is in heel Nederland inzetbaar voor stuk- en schilderwerk. Er is niets zo vervelend als een schilder of stukadoor die niet op komt dagen en u met een half afgewerkte klus laat zitten. Onze spoedservice is er om u hierbij te helpen. Tevens werken wij landelijk voor diverse verenigingen van eigenaars en verzekeraars. Als u gebruik wenst te maken van onze spoedservice kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij zo snel mogelijk tot actie kunnen overgaan

Soorten stukwerk

Als gespecialiseerd bedrijf kunnen wij zoals eerder genoemd alle mogelijke soorten stukadoorswerkzaamheden voor u uitvoeren. Of het nu gaat om werk binnens- of buitenshuis, nieuwbouw of bestaande bouw, woningen of winkels, onze gepassioneerde stukadoors staan graag voor u klaar om u van hoogwaardig stukwerk te voorzien. Uiteraard kunnen wij ook alle mogelijke methoden toepassen, welke hieronder worden toegelicht. Denk hierbij aan sierpleister, behangklaar stukwerk, sausklaar stukwerk, badkamers, sierpleister, enzovoorts.

Behangklaar stukwerk

Bij behangklaar stukwerk worden de wanden gestuukt, zonder extra laag om de wanden volledig glad te maken. In dit geval zijn de wanden klaar om behangen te worden. De wanden zijn dan dus niet volledig glad, er zullen nog wat oneffenheden en kleine gaatjes (luchtbelletjes) in zitten. Het behang zal deze oneffenheden wegwerken, waardoor je hier niets meer van ziet. Voor behangklaar stukwerk is minder materiaal en minder arbeid nodig, waardoor de kosten wat lager zullen liggen dan bij sausklaar stukwerk.

Sausklaar stukwerk

Indien u wenst, kunnen wij uw wanden sausklaar afwerken. De naam zegt het al, de wanden kunnen dan direct gesausd worden. Wij zorgen ervoor dat de wanden volkomen strak en netjes zijn, zonder oneffenheden. Vervolgens kunt u de wanden in de door u gewenste kleuren schilderen. Desgewenst kunnen wij eventueel ook het schilderwerk voor u verzorgen.

Het stuken van badkamers

Uiteraard kunnen wij ook het stukwerk in uw badkamer verzorgen. In badkamers is het van belang om gebruik te maken van waterdichte materialen. Dit voorkomt lekkages en schimmelvorming. Er zijn diverse methoden geschikt voor het stuken van een badkamer. Beton ciré op basis van cement is helemaal van deze tijd en geeft een mooie gladde finish. Beton ciré kan in verschillende kleuren worden aangebracht. Daarnaast is ook tadelakt zeer geschikt voor in de badkamer. Tadelakt wordt gemaakt op basis van kalk. Hieraan wordt pigment toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat tadelakt in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Tenslotte is er ook nog microbeton. Deze afwerking met betonlook geeft uw badkamer een wat meer industriële uitstraling. Microbeton is erg sterk en kan aangebracht worden in diverse patronen.

Sierpleister

Sierpleister wordt in de volksmond ook wel spachtelputz genoemd. Sierpleister heeft een wat korrelige afwerking en is extra hard. Het grote voordeel hiervan is dat de kans op beschadigingen te verwaarlozen is. Ideaal dus in een gezin met huisdieren en jonge kinderen. Sierpleister kan worden aangebracht in de door u gewenste kleur en is overschilderbaar. Ook kan sierpleister niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis toegepast worden.

De nieuwe keuken kan er dus het best pas in worden gezet wanneer Butun.nl alles heeft aangepakt. Mooie strakke muren en plafonds zorgen ervoor dat de nieuwe keuken er zo in geplaatst kan worden. Het is bovendien ook zo dat vuil en vet en vocht minder snel blijft hangen wanneer voor glad stuken wordt gekozen. Dit is ook een reden om de specialist erbij te halen.

Offerte aanvragen bij een stukadoor in Wormer?

De kosten die aan stucwerk in Wormer verbonden zijn, kunnen behoorlijk meevallen. Het is dan belangrijk om met de specialisten van Butun.nl te werken. Juist ook omdat voor een aantrekkelijke prijs de hoogste kwaliteit te krijgen is. Het is aan de kennis en ervaring van meer dan 25 jaar te danken dat de stukadoors alles op deze manier kunnen aanpakken. Het is direct in te schatten wat het kost om de wanden en plafonds goed strak te maken.

Kosten stukadoor

Als u van plan bent uw woning te laten stuken, bent u uiteraard benieuwd wat de kosten zullen zijn. De prijs van stukwerk is van diverse factoren afhankelijk. Zo maakt het uit of het een nieuwbouwwoning of een bestaande woning betreft. Uiteraard maakt het ook verschil of het om een volledige woning, of slechts een deel van de woning gaat. Daarnaast zijn ook de kosten van de diverse materiaalsoorten verschillend. Tenslotte heeft u ook de keuze het stukwerk vervolgens door ons af te laten werken. Zo kunnen wij ook het schilderwerk en het tegelwerk voor u verzorgen.

Nieuwbouw en bestaande bouw

Zoals hierboven genoemd zullen de kosten van het laten stuken van een nieuwbouwwoning of een bestaande woning niet hetzelfde zijn. Dit komt omdat in een nieuwbouwwoning de wanden vrijwel altijd netjes recht zijn. Bovendien zijn ze vaak ook redelijk glad en soms al behangklaar afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat er heel wat minder materiaal en arbeid nodig is om de woning te voorzien van stukwerk. Het laten stuken van een nieuwbouwwoning is daarom dan ook goedkoper dan het laten stuken van een bestaande woning.

Offerte aanvragen

Na het lezen van bovenstaande tekst zult u begrijpen dat het niet eenvoudig is om een bedrag te noemen voor het laten stuken van een woning. De ene woning is de andere niet en niet iedereen heeft dezelfde wensen. Om een goed en realistisch beeld te krijgen van de exacte kosten voor het laten stuken van uw woning in Amsterdam en omstreken is het altijd verstandig een vrijblijvende offerte op te vragen. Wij komen dan ook graag met u in contact, om uw eventuele vragen te beantwoorden en u een advies op maat te geven. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. Uiteraard zullen wij u vervolgens een passende offerte toesturen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Bij ons kunt u altijd rekenen op kwalitatief vakwerk tegen een scherpe prijs.

× Hoe kan ik je helpen?