Over Ons

Muhammet Butun

Over Butun stukadoors

Butun stukadoors is een gespecialiseerd stukadoorsbedrijf. Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgebouwd, kunnen wij allerlei vormen van stucwerk verzorgen. Wij zijn gevestigd in Zaandaam. Butun Stukadoors wordt momenteel geleid door een tweede generatie van een stukadoorsfamilie en helpt klanten in heel Nederland. Het is mogelijk om allerlei soorten afbouw te verzorgen, zowel voor woningen, winkels als bedrijfspanden. Wij werken volgens de traditionele methode en maken altijd eerst een plan.

 

Alles in één keer gereed

Het stuc- en schilderwerk in huis of op kantoor zorgt voor de nodige overlast. Dat is natuurlijk ook ons bekend. Daarom zorgen wij ervoor dat wij het gehele project in één keer aanpakken en alles direct goed verzorgen. Dit is de manier waarop wij al 25 jaar projecten aanpakken. Dit zorgt ervoor dat alles wat u wenst verzorgd wordt en u er niet langer mee te maken hebt dan nodig is. Dit geeft u natuurlijk ook een fijn gevoel.

 

Meer weten over de diensten?

Wilt u meer weten over de diensten die Butun.nl u als afbouwbedrijf kan leveren? Bijvoorbeeld waar het gaat om stucwerk, schilderwerk of tegelwerk? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar en u kunt ons ook per e-mail bereiken. Wij zijn in te schakelen voor zowel werk binnenshuis als werk buitenshuis. Doordat wij ervaring hebben opgedaan op alle vlakken, zijn wij overal inzetbaar. Wij maken samen met u een goed plan om te garanderen dat uw woning of bedrijfspand in de allerbeste staat wordt gebracht.

Spoedservice

Ons familiebedrijf heeft al ruim 10 jaar een spoedservice beschikbaar voor stuc en schilderwerk die in heel Nederland inzetbaar is. Onze stukadoors en schilders hebben passie voor de stukadoors ambacht en schilderwerkzaamheden.

Het is meer dan vervelend als de stukadoor of schilder niet komt opdagen terwijl u een strakke planning heeft staan met andere afspraken.

Door onze korte lijnen zijn wij ook in de weekenden inzetbaar en werken wij in heel Nederland voor diverse verzekeraars, vereniging van eigenaren en rechtstreeks voor particulieren en bedrijven.

De afgelopen jaren hebben wij een behoorlijk aantal referenties opgebouwd welke u kunt teruglezen op onze website.

Heeft u vragen over onze spoedservice dan kunt u het beste direct bellen zodat wij actie kunnen ondernemen en uw project direct kunnen afmaken.

Wij werken door geheel Nederland en staan u graag te woord.

 

    WeCreativez WhatsApp Support
    Ons klantenserviceteam is hier om uw vragen te beantwoorden. Vraag ons alles!
    👋 Hallo, hoe kan ik helpen?